domingo, 22 de marzo de 2020

EF A CASA: REGISTRE D'ACTIVITATS


EF A CASA: REGISTRE D'ACTIVITATS


Com el millor per a totes i tots durant aquests dies és quedar-nos a casa i no podem anar al col·legi, us proposarem diferents i variades activitats per a que realitzeu a casa. 
Aquestes activitats les hem diferenciat en els diferents cursos i en cadascun hi trobareu les que s'aconsellen dividides en categories.
Per a cada setmana us aconsellarem activitats variades que engloben els diferents aspectes de l'Educació Física. Cada curs podrà vore les activitats proposades clicant al seu curs. Açò vol dir que no tindrem la sessió cada dia, sinó que podreu fer les diferents propostes setmanals tantes vegades com vulgueu així com provar les dels altres cursos.
A més a més, anirem actualitzant diferents recursos per si acabeu en allò que es proposa i voleu realitzar més EDUCACIÓ FÍSICA!
Heu de dur un REGISTRE D'EDUCACIÓ FÍSICA de les activitats que aneu fent. Per tant, les heu d'enregistrar en una graella que us penjem al blog. Aquesta graella la podeu copiar de la mostra en un full o llibreta o descarregar-la per a imprimir directament clicant ACÍ. Quan acabe aquest període de quarentena ens l'heu d'entregar per així saber la vostra implicació.

REGISTRE D’ACTIVITATS D’EDUCACIÓ FÍSICA

“A CASA”
                                                                                                                             



NOM:

CURS:
DATA
ACTIVITAT QUE HE TRIAT
COM L’HE TREBALLAT
A SOLES/ EN ALGÚ MÉS
QUI?
T’HA AGRADAT?
LA REPETIRÀS? PERQUE?






































































No hay comentarios:

Publicar un comentario